Jag saknar dig...

Hej, sry att jag inte Bloggade så mycket igår. Hann inte. Bion var sjukt bra, vi såg De 3 muskutörerna, Haha, inte den tecknade då ju, ;) Vi har helt Okej lektioner idag. Först SO, sen spanska, sen engelska och sen svenska. Sen ikv ska vi typ äta hos farmor och farfar eller något. Sitter förästen på bussen nu och lyssnar på musik. Bloggar sen. Kan inte ladda upp bilder :(

Musik.

Sitter med julia h och isabelle s nu på musiken. Vi ska lära oss en låt och sen visa upp den en annan gång... Vi har Mine - Taylor Swift. Haha. Jag och julia h ska ju somsagt på bio senare, Men först stan en stund, och typ subway. Hinner inte Blogga mer nu.

Sitter i skolan

Sitter i skolan nu och gör ingenting. Vi börjar om en halvtimme. Har bara 3 lektioner idag. Riktigt najs. Sen blir det bio med julia hallenberg. Vi ska se "Jag Saknar Dig". Vi hörs.

Sista inlägget idag.

Ligger och bara tar det lugnt nu. Kommer nog somna inom den närmaste halvtimmen, haha. Nu ska jag kolla FB och sen blir det nog att sova. Godnatt! :)

Mobilinlägg, igen ;)

Haha, Bloggar från mobilen, igen. Borde ha en kategori med mobilinlägg? Ligger och lyssnar på en massa musik nu. Har precis pratat på Skype med ett par idioter och abv. Haha, de 2 är fett jobbiga, Men fett kul att prata med, de tror de är bäst, ;) Skola imorgon ju, hyffsat kul, fast kommer bli svårt med vissa saker pga. Armen. Men det löser väll sig! Jag ska verkligen bli bättre på att Blogga. Kommer Blogga från mobilen på kvällen/natten och i skolan. Men kommer försöka från DATORN så mke jag kan. AJa, ganska ointressant, ;) Kommer lägga ut dagens outfit varje dag från och med imorgon. Bloggar snart!

snabbt svar till tina :)

svar; har inte sagt att jag inte kunde träffas idag?
saknar dig sjuukt, puss.

"u wanna' show tha' nation"

Sitter och laddar ner musik till mobilen nu. Julia har gått hem och jo... vi såg färdigt filmen för ett tag sedan. Rekomenderar den verkligen. Den hette Trust_ . Har inte haft så mycket tid att blogga idag, förlåt för det, men men. Imorgon är det skola, ganska kul, faktiskt.
Det är väldigt jobbigt att ha en skadad arm, haha. Men jag kan inte platta håret, kan typ bara skriva på datorn med en hand, knappt sminka mig haha. Får ju be mamma att hjälpa mig. 
gammal bild ;p

Julia <3

Sitter med julia nu och äter chips och godis Haha. Vi lyssnar på en massa fjortismusik, Haha. Vi ska snart se en film som heter Trust_. Bloggar sen :)

godmorgon

Har precis vaknat, fast jag vill sova mer. Har varit vaken jättemycket inatt, tvärr. Idag ska jag ju som sagt träffa Julia, jag tror hon kommer hit. Vi kommer nog bara fota en massa och sitta och prata, som vanligt, haha. Och vi ska nog göra videoinlägg också, om vi orkar. Nu ska jag försöka sova, vi hörs senare.


Mobilinlägg

Ligger med min lillebror nu och tittar på Kalle Och Chokladfabriken. Haha, gulligt ju? :) Imorgon ska jag träffa julia, saknar henne massor. Vet inte Vad vi ska hitta på, Men vi kommer nog fota en massa, Haha. Som vanligt. Nu tjatar markus på mig att jag ska lägga ifrån mig mobilen. Vi hörs senare!

bilder

Fotat i ngn djurpark...

Set Fire To The Rain - dagens låt.


"you had my heart inside if your hands"

Haha, sitte med Markus (lillebror) nu och har precis kollat på Hjärnkontoret... Åt också för typ 40 minuter sen. Försöker hitta en film att ladda ner som jag kan se nu, eller imorgon. Ska lägga ut dagens låt nu.

Väla

Sitter i bilen påväg hem från maxi. Har även varit på väla. Köpte inget speciellt, Men jag fick en vinterjacka av mamma och pappa. Fast det gick inte så bra att prova den pga. Min arm... Haha. Som jag dock har väldigt ont i. När jag kommer hem ska jag nog bara... Sitta vid DATORN, se på Never Say Never och chilla.

"another day, without your smile"

Sitter med en massa justinbieber-musik nu och äter frukost. Jag kanske ska till farmor och farfar senare, mysigt, haha. Kan inte skriva mer nu, puss.

SOMEDAY I SVERIGE!


´
Justin Biebers parfym SomeDay finns nu i en butik i Sverige! OMB!
jag MÅSTE ha!
kolla HÄR.

godmorgon

inte så kul att vakna nu precis. Men jag har haft ett helvEte inatt men att vrida ock vända mig. inte kul alls.
Ska nog väcka mamma snart så hon kan hålla mig sällskap. För sist jag kollade så gick det inte så bra att göra frukost med en hand, haha. Det blir som ni förstår inte stan med tina idag, tyvärr. Men gipset har inte stelnat till 100% än, och det tar ca. 24 timmar. Har fortfarande sjukt ont, men gipset hjälper ju till en hel del. puss.
jag älskar justin bieber! ♥

RSS 2.0