ah, så går det när man ska åka rullskridskor...

inte så kul ju... omg, kommer inte klara detta, 5-8 veckor ungefär.
så jobbigt. bloggar imorgon. puss

Sjukhuset

Sitter påväg till sjukhuset nu. Kommer inte kunna blogga. Inget allvarligt.

"the way u are"

Börjar känna mig något bättre nu, hoppas verkligen på att bli hyffsat frisk till imorgon. Behöver bla. en halsduk och ny väska. Jag måste måste bli frisk till imorgon. Kan ju alltid ta panodil och sånt, men nej? Aja, ska ringa tina och bestämma lite mer. för nu SKA det gå imorgon. puss.

Mobilbloggar igen! :)

Ligger och Kollar på en annan film med mamma i soffan, Haha. Sjukt bra denna också, haha. Vi ska äta tacos ikv, älskar det. Anteckna ? Vet inte alls vad jag ska skriva om, så jag bara bablar. ;) Saknar julia och tina jättemycket. Och lite annat folk också. Haha, Puss!

"it takes two to make things go right"

Har precis sett klart filmen, otroligt bra faktiskt. Ska kolla filmer och böcker på typ cdon.com eller något annat. Behöver nya böcker och filmer... haha, lät konstigt. Ni får gärna kommentera vad ni tycker jag ska blogga om. Ikväll ska jag nog se Idol med familjen, eller en film som jag har sett innan som också är sjukt bra. Vet dock inte vad den heter. Är i stort behov av att handla en del saker, förhoppningsvis ska jag ju på stan med tina imorgon. Hoppas verkligen jag är frisk till då. Jag dööör om jag inte är frisk då, eller iallafall bättre. Tänkte sova och vila upp mig nu. Puss.

Mobilblogg

Ligger och Kollar på film nu, den heter typ 'the proposal' eller något. Rätt bra film. Mamma sa att hon skulle köpa choklad till mig på väg hem, jag älskar mamma! Haha. Ska fortsätta se film nu, Puss. Kan inte ladda upp bilder, mobilbloggar

http://en.akinator.com/ - Tips


Man ska tänka på en känd person, sen svara på lite frågor, och sen vet den vilken person man tänker på... helt sjukt! Testa själv? Så coolt. Klicka HÄR.
Aja, detta underhåller mig just nu. Mår skitdåligt... hoppas att jag blir frisk till imorgon. Så att jag kan gå på stan med Tina. Min kusin/bästavän. Saknar henne enormt just nu, inte träffat henne på länge. Puss !

Ny blogg

Cha, har skaffat ny blogg nu, (jo men tjena?). Som ni redan har förstått så heter jag Malin och jau, ni kan läsa mer om mig i presentationen i menyn till vänster. Kommer förhoppningsvis blogga jättemycket! Och mobilblogga mycket.

Är hemma från skolan idag, jag mår verkligen skitdåligt. Inte så kul, men sånt är det. Jag är rätt så hungrig nu, kanske borde fixa något att äta? Först ska jag nog fixa lite mer med bloggen. Sen ska jag äta och kolla på en film och förmodligen somna till den. puss.
bild på mig för ca. ca en månad sen.

RSS 2.0